Geen producten (0)

12 Reacties

A. de Feiter
12 oktober 2016
1
Wat een goede service bij deze site. Snel antwoord op je vragen. Vrijwel alles is mogelijk en wordt snel en correct afgehandeld. Een aanrader voor wie met vragen zit en onderdelen en/of advies nodig heeft!
Heemstede
14 april 2015
2
Uitstekend telefonisch bereikbaar en zeer behulpzaam bij onduidelijkheid over overigens snelle en complete levering. Uitstekende service, complimenten.
Gerrit
14 maart 2015
3
Keurige en snelle levering en service als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug bij jullie. De gekochte strandtrailer voldoet aan de verwachtingen gewoon een goed ding.
Rene
03 februari 2015
4
Goede service. Ben er na een verkeerde bestelling heen gereden en werd er prima geholpen. Er word mee gedacht, en dat is ook wel prettig met projecten die niet standaard zijn. Trailer nu zo m,n boot de tuin in zonder zelfbouw projecten en het was niet duur. Groet, Rene - Zaandam p.s mijn buurman heeft er de volgende dag ook 1 besteld.
casper
28 januari 2015
5
Prima snelle informatie gekregen na een vraag die ik had gesteld via mail. vriendelijke mensen aan de telefoon en zeer nuttig/goed advies ik heb toen meteen een bootgeleidings systeem besteld. volgende werkdag keurig netjes verpakt ontvangen.zeker een bedrijf wat ik kan aanraden.bedankt !
Chris Koetsier
17 januari 2015
6
Ik heb eerst een bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Door mijn eigen onoplettendheid kwam ik voor een probleem te staan. Ik heb gebeld en het probleem voorgelegd. Ik werd zsm terug gebeld met een passende oplossing en heb gelijk nog iets besteld. Dat was rond 14.00 uur en ik had het de volgende dag rond 13.00 uur in huis. Hier weten ze want klantvriendelijkheid en klantgericht meedenken is!!!! Top, ga zo door!!
Robert Otte
30 juni 2014
7
Bij diverse zaken info ingewonnen over het laten keuren van zogenaamde Amerikaanse bootrailers. Overal kreeg ik te horen dat mijn amerikaanse trailer met oplooprem van het merk Escort niet zou kunnen worden voorzien van een door het RDW goedgekeurd kenteken...maar bij deze firma kwam de ommekeer en met goed advies toog ik naar de RDW en werd mijn Amerikaanse trailer uit 1994, waar geen enkel document bij zat buiten het 17 tekens grootte VIN, goedgekeurd! Dank boottrailer-onderdelen!
Marcel de beer
27 maart 2014
8
verschillende keren hier al iets gekocht, Van strandwielen tot traileronderdelen alles perfect,materiaal snel geleverd,mooi materiaal en ze denken ook nog met je mee als je een vraag heb Geweldig ga zo door Met vriendelijke groet Marcel uit Landgraaf
Pim
29 oktober 2013
9
Trailer verlichtingskabel van mijn trailer gestolen. 1 telefoontje en vandaag word een 8 meter kabel met stekker en contra stekker naar ons toegestuurd. Snelle service. Bedankt!
Mark M
16 mei 2013
10
Zeer fijn zaken gedaan vandaag! Vriendelijk, snel en zeer veel kennis van Amerikaanse trailers. Heren succes en goede zaken! Mark uit Hoogezand (Groningen)
joke
14 maart 2013
11
Vandaag even wezen kijken na een geschikte boottrailer voor ons sloepje helaas stond er net niet de juiste trailer voor ons . Maar dat was totaal geen probleem bij hun ze passen nu de trailer aan zodat onze sloep er wel op past . Dat noem ik nog eens service .
peacefull
14 maart 2013
12
Zeer vriendelijke mensen als je op belt . Snelle en goede levering echt nog een bedrijf waar je geen nr bent en snel wordt afgewimpeld . Ik kwam daar voor een neus wiel en de eigenaar zij ik zie dat je band ook een beetje zacht is zal ik die ook even op spanning brengen . Dus die man had ook niks kunnen zeggen en me later een nieuwe band kunnen verkopen als die vd velg af was gelopen . Nogmaals bedankt voor de snelle en goede service .

Reageer

Annuleren